sâmbătă

Cenusa....


Niciodata sa nu crezi ca, daca vei transforma amintirile in cenusa, vei scapa de trecut... trecutul face parte din tine, nu ai cum sa il uiti undeva sau cumva.
Niciodata sa nu crezi ca, daca vrei transforma amintirile in cenusa, vei scapa de trecut. Sa nu uiti niciodata ca cenusa nu va ramane mereu acolo, caci vantul il va duce in toate cele 4 directii, asa incat, va fi imposibil ca oriunde ai merge sa nu intalnesti un fir din cenusa vietii, care sa-ti aminteasca de trecut.
Inainte de tot si toate, suntem niste simpli oameni, si ne este imposibil sa ne prefacem ca uitam. Poate ca, pentru un moment sau un an nu mai "retinem" ceea ce a fost, dar este de ajuns o privire, un gest, o strada, un cuvant sa determine toata cenusa sa ne navaleasca mintile.
Nu putem fugi de ceva, despre care oricum stim ca va fi inaintea noastra la destinatie. Trecutul, bun sau rau este o parte a prezentului, si o idee a viitorului.
E ca si cum ne-am dori sa locuim intr-o casa cu etaj, dar fara parter.
Vi-se pare imposibil nu-i asa?!

2 comentarii:

ktala spunea...

urasc blogurile triste, ce tiam zis despre ele domnisoara? :-w

Axel spunea...

hmm... corect, nu putem uita trecutul, pentru ca face parte din noi, ne determina evolutia si ne transforma personalitatea.. insa il putem accepta asa cum este si putem invata din el. Te poop :)

Translate

Follow