miercuri

All the dogs in the house say....AUUU(schelalait)

Traiesc cu doi caini in casa. Un caine la propriu si unul la celalalt mod propriu.
Tata e... dinamovist. Cu alte cuvinte catel. Cand a fost turul meciului cu Lazio, el foarte sigur..." Bate Dinamo cu 2-1." Dupa golul cateilor albi-rosii, tata prin casa "Auuuuuuuu". Reactia cainelui meu a fost chiar amuzanta caci a inceput sa il maraie pe tata si a incercat sa il muste. Astazi, inaintea returului disputat pe stadionul din St. cel Mare, tata la fel de sigur pe el "2-0 garantat pentru Dinamo." La primul gol, auzeam din sufragerie "Gooooooooooool". Cum nu sunt catel, logic ca acest meci nu a avut nicio importanta pentru mine, deci, nu l-am urmarit. Nu a suportat infrangerea, si s-a culcat.
Dupa cum spuneam, nu sunt dinamovista. Insa, ca roman, inaintea preferintelor sportive, mi-ar fi placut sa avem doua echipe in grupele Ligii Campionilor. Desigur, in fotbal zicala "Norocul echipei il face patronul cu mana lui." nu poate fi adevarata tot timpul, ca de... aici joci cu echipe de talie internationala, nu cu alde F.C. Avantu` Prabusirea, echipa cu care "Faci un blat, dar stai in fata.".
Inaintea meciului Dinamo credea in calificare. Dupa meci, Rednic declara ca si-ar dat demisia daca nu era prima repriza. Moti considera ca echipa a fost nedreptatita si ca au avut ghinion sa piarda asa. Campioana Romaniei in ciuda echipei tehnice si a antrenorului foarte bun, nu are si rezultate. Probabil va intrebati de ce. Odata cu terminarea sezonului trecut, Dinamo se pare ca s-a lasat pe o ureche, sau poate totul se datoreaza "Shakirei mioritice"(alias Cristi Borcea), care se pare ca si-a uitat pasii de dans. Inaintea meciului, un post de stiri "vuia" prin stirea ca primele de calificare ale cateilor sunt mai mari decat ale echipei adverse. In acest meci, Lazio a demonstrat ca fotbalul nu inseamna doar bani, ci experienta, caci doar cu ajutorul acesteia poti obtine performanta. Sau, cine stie, poate Dinamo se afla intr-o pasa extrem de proasta judecand si dupa rezultatele din campionatul intern (dupa un sezon in care a devenit campioana Romaniei, acum se multumeste cu locul 8?!).
Si, cum era de asteptat, de la "priveghiul" dinamovist nu putea lipsi spiritualul Gigi Becali. Declaratia acestuia m-a facut sa ma gandesc la salutul spartan "Cine suntem?! Miau, miau, miau!". GIGI BECALI: "L-AM SUNAT PE BORCEA CU NUMAR ASCUNS SI I-AM SPUS: MIAUU, MIAUU, MIAUU "
Si totodata, sunt tare curioasa ce va face "d.nul antrenor " Gigi Becali in meciul cu Bate Borisov. Ca un roman adevarat ii voi ura "vant bun la pupa" (desi nici stelista nu sunt) si sa credem totusi in sansele voastre de calificare si in "Steaua bate cu 4-0."
Sa speram ca vom avea macar o echipa romaneasca in grupe...

Un comentariu:

ktala spunea...

dc tre sa am prietena stelista :(((((, ma pune sa tin exact cu cine nu vreau :(((((, cu oitzele alea cu o stea pe steag :-<

Translate

Follow