vineri

Un sfant de-o zi


Bucuriile, ca si necazurile, vin si trec. Insa, cu toti trebui sa avem cateva zile in care, sa fim intangibili in fata durerii, si sa fim pregatiti de a primi seninatatea cu bratele deschise.
Oricat de greu ni s-ar parea intr-o zi sa zambim, nu trebuie sa uitam niciodata ca toate trec si, cum doar o viata avem, trebuie sa o traim la cote intense.
Sa nu lasam durerea sa ne determine sa ne inchidem in noi ca intr-o carapace, unde sa bagam capul de fiecare data cand ne simtim amenintati. Iar atunci cand avem ceva de sarbatorit (fie si cel mai mic succes, sau cea mai neimportanta sarbatoare), sa o facem in cel mai fastuos mod, caci trebuie sa ne bucuram si sa profitam de fiecare dintre clipele vietii.
O simpla zi ca azi, 30.08.2007 ar trebui sa fie sarbatorita ca o adevarata zi onomastica. Cu sampanie, si tort, poate. Insa, cata vreme persoanele care conteaza sunt aproape de mine, ma multumesc si cu un gratar. (si sper si cu o seara la biliard).
Asa cum astazi este ziua mea, desi nu implinesc nicio varsta, asa poa
te fi si ziua ta, oricand. Nu-ti trebuie un motiv, conteaza doar ca tu vrei sa fie ziua ta. Poate e doar ziua ta libera, dar asta chiar nu conteaza. E mai important sa te bucuri.
La multi ani si altor "sfinti de-o zi" care isi sarbatoresc numele astazi. Bucurati-va si valorificati ceea ce a mai ramas din 30.08.2007

Un comentariu:

ktala spunea...

tia venit si tie randu sa iti petreci sfantu, dar tot tre sa imi dai de baut sampania

Translate

Follow