sâmbătă

Jocuri on-line pe toate gusturile [1]-conQUIZtador


Te afli intr-un birou, esti plictisit, dar parca nu ai juca solitaire. Daca ai fi acasa, ce ai mai juca un "Counter Strike" sau un "Medal of Honor". Insa esti la munca si crezi ca nu prea ai alternative... Insa, salvarea ta vine din partea unui joc cu originile maghiare, proiectat in 2002 de catre o firma de software din Ungaria.
ConQUIZtador reprezinta un joc de cultura generala, oferit "internautilor" romani spre sfarsitul anului 2006. Si, desigur este un joc mult mai accesibil si mai uzual decat cs-ul. Desi clujeanul Lucian Iancu (cumparatorul licentei) afirma ca popularizarea acestui joc s-a facut doar pe baza recomandarilor prietenilor, nu trebuie sa uitam si de publicitatea indirecta realizata prin bloguri cat si atentia acordata acestui joc prin mijloace mass-media, prin intermediul jucatorilor angajati ai unor societati specializate pe informare, care au descoperit acest joc (Viata Libera-Galati, Libertatea, etc).
Fiecare joc dureaza in jur de 15 minute, iar in fiecare meci sunt implicati 3 competitori. Acestia se intrec pentru cucerirea teritoriului Romaniei, luptandu-se prin intermediul culturii generale. Intrebarile sunt accesibile, nefiind impusa o limita de varsta, majoritatea este reprezentata de intrebari de nivelul claselor 8-11, insa sunt si intrebari cheie bazate pe medicina, legislatie, etc. De asemenea nu lipsesc nici intrebarile menite sa ne largeasca culoarul gandirii, cum ar fi prefixul Noii Zeelande sau distanta in km dintre doua localitati. Rezultatele obtinute se "rasplaesc in puncte, iar aestea pot fi valorificate in cadrul licitatiilor periodice. De asemenea , exista si alternativa jucatorilor roboti, insa obtinerea puctelor este dezavantajata de lipsa spiritului competitor.
conQUIZtador reprezinta solutia perfecta anti plictiseala si de petrecere intr-un mod util a timpului liber.

Niciun comentariu:

Translate

Follow