marți

Taximetristi cu sau fara voia noastra, sau DECALOGUL CELOR 6 PORUNCI ALE TAXIMETRISTULUI PERFECT


1. Taximetristul perfect nu va porni niciodata ceasul. El apreciaza valoarea dupa client: cu cat e mai bine imbracat si mai tanar cu atat e mai usor de prostit. Cursa va costa dublu, daca nu triplu.
2. Taximetristul perfect cu siguranta iti va pune la maxim ultimul "hit" live al lui Florin Pastrama.
3. Taximetristul perfect nu se va sfii sa fumeze de fata cu tine, chiar daca tu stai pe locul din dreapta si nici macar atunci cand pe/ in masina scrie "NU FUMATI!!".
4. Taximetrsitul perfect cu siguranta se va uita urat la tine, atunci cand ii vei spune locatia si te va intreba: "Unde-i aia?!" sau "Ce-i aia?!".
5. Taximetristul perfect te va ocoli prin cele mai departate cotloane inainte de a te duce la destinatie. (Altfel spus, pleci din Galati si mergi prin Suceava si prin Timisoara, ca intr-un final sa ajungi la Bucuresti[?!?].)
6. Taximetristul perfect iti va cere garantat sapte lei(7.00lei), chiar daca cursa va costa sase lei si cinci bani(6.05lei).

Un comentariu:

Anonim spunea...

""deci""...=)) hhhhmm,,,.. acestea fiind zise ori spuse, taximetristii nostri, sunt niste hoti.. nunumai ca te fura, da te lasa si-n fundul neacoperit.."aviz celor pe invers.."..asa..mmhhmh.. si ce sa le facem.. trebuie sa stim ruta, si sa le-o spunem..da sa fim siguri de ea.. caci ei vor incerca sa o evite cu buna "ne"stiinta..de ce?.. asa cum spus-a o inamica mea politica, ei ne fraieresc, ocolind..
cu acestea fiind spuse, inkei aceasta prelegere in fata dumneazvoastra a tuturor celor care sunt, au fost si vor fi fraieriti in continuare, de aceste persoane "bine" intentionate sa ne scape de povara zilelor de maine, prin tarife, infinit mai "mici" prin a va spune, plimbare placuta pe jos:)

Translate

Follow