sâmbătă

Uff..amintirile...


Timpul, de cele mai multe ori, distruge spatii. Spatiile distrug suflete.
Pentru ce exista amintiri? Pentru ce exista distante?? Sa te trezesti peste cativa ani, plin de ganduri care poate ca te te readuc de acolo de unde ai plecat? Ce sens mai au amintirile, daca atunci cand apar, oneori vin insotite de regrete?
Cu mult timp in urma CINEVA a plecat. Ti-a parut rau, insa nu ai facut nimic sa ramana. Iti era frica ca nu vei putea sa-l impiedici. Insa dupa un timp te-ai obsnuit. Nu mai aveai cu cine sa-ti consumi creditul, nu mai aveai cu cine sa razi. Insa, ce puteai sa faci? Nici rost nu gaseai pentru a mai crede in himere.
Insa acum descoperi ca de fapt, ochii care nu se vad, nu se uita de tot. Dupa atat timp, doar ideea ca in curand v-ati putea revedea, iti face ochii sa luceasca. Oarecum asteptai clipa asta, desi acum inima ta alearga de aproape un an pe alt drum. Iti este dor, sa va vedeti, sa mergeti prin oras si sa va distrati "ca pe vremuri".Insa sentimentele sunt altele acum,vrei sa retraiesti macar putin din acele zile, insa astazi vrei sa o faci langa UN PRIETEN,nu langa CINEVA! Vorbiti si povestiti cum era candva, prima intalnire, prima cearta, etc. Iti amintesti cu ochi senini toate astea, insa un regret apasa "in surdina" aceasta revedere.
Amintirile apar acum ca niste diapozitive. Amandoi ati crescut, amandoi v-ati maturizat. Regretul insa abia se naste...
[...]A trebuit sa mah despart de tot ce imi era mie mai drag...Si ce faceam si pe unde mergeam....Si cum am dat cu picioru unei relatii zic eu destul de frumoasa[...]
Si pentru prima data, timpul apare in ochii tai ca o problema...Ai vrea acum sa fie totul altfel, sa nu fi fost doar un copil. Insa acum, timpul e pierdut, Nu exista un burete pentru timp, care sa stearga tot si sa rescrii de unde ai gresit. Si timpul trece...Si dorul de casa te-apasa... Si amintirile se astern una cate una intr-un album de idei...

_____________
George, chiar imi este dor de tine, si sper sa vii de Sarbatori in tara, caci a trecut atat timp de cand nu ne-am mai vazut. Si, asa cum ti-am spus, pentru prietenii vechi mereu voi gasi timp.

Niciun comentariu:

Translate

Follow