miercuri

Jurnal de stil (3)

Marti dimineata, cu mult dupa 07:00 - Simpatica sau friguroasa?
Pentru ca profa de studiu este bolnava (taman acum si-a gasit si dansa, cand eu tre` sa ma pregatesc pentru olimpiada si la materia asta), am vrut sa ma trezesc pe la 7 fara un sfert sa am timp sa ma aranjez si sa ma pregatesc sa plec, insa din cauza racelii, am pierdut notiunea timpului. Cum si aseara am fost prinsa de raceala, nu am acordat multa atentie demachierii. Parca nici sa ma duc nemachiata la scoala nu mi-ar fi convenit, deci am aplicat un machiaj fulger, folosindu`ma si de rimelul de luni seara. Am aplicat pe pleoapa inferioara un verde nu foarte deschis, pe care l-am combinat cu un fard cu nuante oscilante intre maro inchis si auriu putred. Nu multe persoane folosesc astfel de combinatii intre culori de teama de a nu arata de parca ai fi batuta, insa aspectul de vanataie se obtine atunci cand nu stii sa faci legatura dintre culori. Astfel, pentru a evita acest aspect, am facut ca nuantele sa se intrepatrunda, cu ajutorul unei pensule pentru fardul de obraz. Apoi, petru a crea un aspect mai dur, mai friguros, mi-am accetuat ochii cu un dermatograf negru (Cu dermatograful negru se pot obtine tot felul de aspect, nu doar unul dur, depinde de intensitatea cu care este folosit si de restul machiajului). Si am aplicat rimelul pentru indreptarea genelor, caci culoarea s-a pastrat de la machiajul anterior.
Cum tinuta e tinuta, si de cele mai multe ori o respect, si azi am ramas la camasa de satin alb si la sacou, ambele completate de cravata cu sigla liceului, insa de data aceasta mi-am strecurat pe sub camasa un top negru, sport; articol vestimentar care, sub satinul camasii se evidentia subtil. Astfel, dupa ce mi-am prins parul intr-o coada joasa si mi-am legat fularul strans, am inceput o noua zi, in care sa tin piept racelii si cursurilor. :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Un sfat iti dau, dar pe care probabil il stiai...nu renunta la demachiere sub nicio forma, chiar daca esti obosita, racita, etc..mai tarziu vei vedea ca ai facut bine;)
..in rest..toate bune pe aici:D...
...me like it:D...

Translate

Follow