vineri

Femeia din visul meu - partea a II-a


Marian incerca sa ii spuna ceva, dar ea il saruta iar si, apoi ii puse suav un deget pe buze, si-i sopti la ureche "Nu accept niciun refuz!" El o musca de deget si o prinse de fund. In timp ce ea il trase usor pe scari, el o prinse in brate si o saruta fierbinte. Inima ii batea sa-i iasa din piept, simtind cum, fiecare dintre dorintele lui, deveneau incet realitate, simtea cum si el conteaza pentru ea. Ajunsi in fata unei usi metalice inchisa la culoare, ea incerca sa o deschida, insa era destul de greu sa nimereasca yala cu cheia printre saruturile pasionale ale lui Marian. Acesta cobora incet, sarutand-o pe gat. Ea isi strecurase mainile pe sub geaca si bigmenul lui, zgariindu-l pe spate. Marian ii sopti tandru "Te iubesc, da te iubesc enorm.", iar ea gemu ca o pisica, facandu-l sa se infioare. Acesta insa, inlemnise, atunci cand usa se deschise iar in dreptul ei, un barbat chipes si inalt o saluta scurt pe Anca cu un "Buna, scumpo!"...
Vazandu-l speriat, Anca rase usor si le facu acestora cunostinta. Dupa ce Marian schimba doua vorbe cu cumnatul ei, ea il trase repede intr-una din camere. El o privi incurcat si putin dezamagit. Nu mai intelegea nimic din jocul ei. Ea insa, isi flutura genele de cadana si se lasa moale langa el.
-Ce ar fi sa lasam masajul pe alta data? spuse el din senin. E si cumnatul tau prin preajma...
-In ceea ce il priveste, poti sta linistit ca nu ne-ar deranja; insa daca asa vrei, asta e. Hai ca te duc eu.
Se apleca si il saruta in fuga. Disparu apoi in spatele unei perdele. Curand Marian, realiza ca aceasta se schimba, deoarece langa perdea, cazusera incet o pereche de blugi si tricoul ei. O auzi cautand printre cutii si la putin timp o vazuse iesind. Nu se satura sa o priveasca. Imbracata intr-o rochie alba de satin, cu un decolteu generos se asemana cu Marilyn Monroe. Parul roscat ii cadea in falduri bogate pe spate. Sandalutele minuscule ii inconjurau firav gleznele. Era toata un zambet, iar el era plin de admiratie. Lua un manunchi de chei de pe birou, le indesa intr-o poseta mignona. Il saruta repede si il trase dupa ea. Coborasera incet, deoarece Marian isi facuse curaj si o prinsese in brate. Nu se multumi doar cu un zambet, ci o saruta lacom, infruptandu-se din buzele ei. O urmase apoi intr-o parcare aproape pustie si nu fu surprins aproape deloc cand, ea se indrepta spre un BMW X5 alb alpin. Se obisnuise deja cu stilul ei de a trai. Urca in dreapta ei si pentru cateva momente, ii admira gustul pentru calitate si rafinament. Interiorul din piele alba, bordul... Ea parea sa se incadreze perfect in "peisaj". Dadu sa o sarute, insa ea, senina, il respinse usor. Crezu ca o suparase cu ceva. El statea in partea opusa a orasului, intr-un apartament inchiriat alaturi de colegul si prietenul sau, Cosmin. Ii spuse unde sta, si dupa ce ii explica pe unde poate sa ajunga, cersea saruturile ei. Anca insa, ramase implacida si atenta la volan. In ea se ascundea o intreaga primavara atunci cand zambea. Pierdut, Marian incerca sa sa-si dea seama unde a gresit, cand din senin, o melodie incepu si bassul ii sparse linistea gandurilor.II aprecia din ce in ce mai trist rafinamentul. In 10 minute ajunsesera, insa Marian si-ar fi dorit ca sa poata prelungi clipele de langa ea. In mintea sa, regreta ca s-a speriat si a vrut sa amane masajul. Credea ca ratase singura lui sansa de a fi cu ea.
In timp ce cauta un loc de parcare, ritmurile de hip - hop se schimbasera brusc in onduirile line ale lui Clayderman, iar volumul scazuse incet, incat se auzea in surdina. El o saruta trist si dadu sa plece insa ea il oprise "Ai uitat ceva!" Facu ochi mari si o privi, insa nu apuca sa o intrebe nimic, deoarece Anca incepu sa il sarute la inceput usor si apoi din ce in ce mai ritmat, mai puternic. Il saruta apasat, dand de inteles ca urmareste ceva. Marian, aproape ca se topi in bratele ei, insa isi facu curaj si isi trecu mana pe spatele ei. Cobora incet, se opri pentru cateva secunde in jurul soldurilor ei, le alinta cu mangaieri. Insa sarutul lor patimas continua, asa ca mana lui cobora incet pana ce trecuse de linia rochiei. Apoi urca timid, pe sub aceasta. Coapsele ei aproape ca zvacneau. Un fior rece ii trecu pe spate, o vroia, aproape ca o avea pentru el.
Printre saruturi, Anca ii spuse ca ar face bine sa il anunte pe Cosmin sa nu treaca in noaptea asta pe acasa.
Urcara scarile grabiti, iar el ii trimitea mesaj colegului sau de apartament. Anca, si ea se simtea de nerecunoscut. Nu mai dorise de mult pe cineva cu atata pasiune. Il vroia pentru ea, stia ca vrea sa fie al ei, vroia sa fie cea care il initia spre lumi si culmi nebanuite. El o facea sa se simta speciala, de aceea isi pusese in gand ca si ea sa ii ofere o seara speciala.
Intrati in apartament, Anca il ruga sa porneasca muzica in surdina si sa stinga mare parte din lunimi. Marian, extaziat si total pierdut, facu intocmai ceea ce i-se ceruse. Apoi, dadu sa o cuprinda in brate, dar ea il respinse gentil. Se aseza pe birou si il invita sa stea jos. Ca un catelus, o asculta intr`u totul, deoarece stia ca si refuzul face parte din jocul ei. Anca, urcata pe birou, incepu o discutie despre facultate, parand ca vrea sa ii devieze gandurile. El ii raspundea timid, incercand sa se concentreze asupra discutiei. Toate incercarile lui erau in zadar, deoarece nu reusea sa isi ia ochii de pe fiinta divina ce pusese stapanire pe biroul sau...

Niciun comentariu:

Translate

Follow