duminică

Leapsa - Barbatul perfect


"Femeia perfecta si barbatul perfect iarna pe o sosea. La un moment dat, in fata lor apare Mos Craciun. Neputand sa il evite, au facut accident.

Intrebare: Cine a rezistat accidentului?

Raspuns: Desigur ca femeia perfecta, deoarece nici unul dintre ceilalti doi nu exista cu adevarat." :)


Am primit leapsa de la Vyio.
Inainte aveam niste standarde proprii si cateva filtre prin care analizam daca apartine acestei categorii. Recunosc ca foarte mult timp am avut o slabiciune pentru baietii cu ochi frumosi si parul obligatoriu saten sau brunet. Nu mi-au placut niciodata blonzii, iar despre roscati nu mai vorbesc. Mereu am cautat un baiat inalt, deoarece si eu fiind inalta la randul meu nu prea mi-a placut sa merg pe strada alaturi de cineva cat mine sau chiar mai mic (Dar ce fac, il iau de crescut?) - cu mici exceptii, bineinteles.
Deci, judecand dupa argumentele de mai sus, inainte credeam ca barbatul perfect pentru mine e un Fat - Frumos, inalt, brunet/saten, cu ochi verzi patrunzatori, sau albastrii si foarte senini (precum cerul de primavara). Care zambeste mult si care stie sa asculte (caci eu vorbesc foaaaaarte mult!!). Acest Fat - Frumos trebuia precis sa stie sa ma surprinda si "sa se muleze" dupa mine in clipele in care sunt foarte capricioasa. Cautam sa fie romantic si in acelasi timp sa se mandreasca cu mine.
Si am tot cautat acest tip de barbat "perfect", pana cand mi-am intalnit puiul (tot dintr-o coincidenta...). Dupa o vreme langa pui, am realizat ca de fapt nu exista barbat perfect ci barbat ideal pentru mine, ca nu exista barbat perfect ci suflet pereche cu mine.
Cum este puiul? In putine cuvinte este mai mult decat imi doream candva. Insa, in detalii mai ample puiul este... superb. Inalt, brunet, cu ochi caprui, atletic. Stie sa ma asculte, sa ma certe cand pornesc pe aratura, sa ma apere, sa ma protejeze. Zambeste intr-un fel aparte, doar al lui. Stie sa ma aline si sa ma alinte. Dar, mai presus de toate, ma iubeste enorm... [:x] El este sufletul meu pereche sau barbatul ideal pentru mine.

Dau leapsa mai departe Alexandrei.

Niciun comentariu:

Translate

Follow