marți

Referinte

"Femeia din visul meu" a venit ca o provocare. Unul dintre prietenii din anturaj mi-a aruncat "o pastila" propunandu-mi sa fac o poveste mai speciala. Rezultatul? Aceasta mini serie, bazata pe o iubire diferita de ceea ce traim sau vedem aproape in fiecare zi.
Inainte de alte detalii, afirm ca personajele si povestea in sine sunt pur fictive. Orice asemanare cu realitatea este intamplatoare si chiar nu am intentionat sa existe. De asemenea, am ales sa scriu pe episoade, deoarece astfel am creeat suspansul, am lasat curiozitatea sa se transforme in dorinta de a citi, de a afla ce se intampla cu Anca si Marian (nume alese la intampare). Daca scriam totul intr-o singura parte, multe dintre detaliile picante s-ar fi pierdut pe drum, iar acest text si-ar fi pierdut farmecul, devenind astfel doar niste randuri aruncate pe un site, fara sarea si piperul placerii lecturii.
Cu siguranta povestea nu se termina asa. Insa, in functie de cat de mult imi cereti voi sa scriu partea a doua cu atat mai repede ma apuc de scris. Deci, daca asteptati sa aflati cine deschide usa sau ce se intampla cu cei doi, lasati multe comentarii, sau mesaje pe Y!Mess.
Apropo, daca v-a placut prima parte din "Femeia din visul meu", nu o tineti doar pentru voi, dati-l si altora sa citeasca
http://andra-ame-libre.blogspot.com/2008/02/femeia-din-visul-meu-partea-i.html

Un comentariu:

ktala spunea...

hai mai repede k pierd suspansu pt mini-serie :) :))

Translate

Follow