vineri

O activitate de nota 10


Pe 28 martie 2oo8 profesorii de la Catedra de Ed. Fizica si sport a liceului nostru, impreuna cu elevii claselor a XII-a au sustinut o simulare a probei de bacalaureat 2oo8, cu ocazia "Cercului Pedagogic al profesorilor de Ed. Fizica din invatamantul liceal". Inspectorul scolar de specialitate Patru Emilian a fost cel care a urmarit si supravegheat aceasta activitate.
Fiecare dintre temele sustinute de catre profesorii Dajbog Florentina (gimnastica acrobatica), Palade Victoria (joc sportiv - baschet) si Spatarescu Camelia (proba de ed. fizica bacalaureat 2oo8) au primit felicitari atat din partea colegilor cat si din partea inspectorului de specialitate pentru modul de pregatire si dezvoltare al elevilor din punct de vedere fizic. Unul dintre programele pentru care activitatea a fost considerata de nota 10 a fost programul de gimnastica aerobica sustinut de catre elevele clasei a XII-a A (Balaban Andra, Stoica Irina, Romila Alina, Silvestru Ramona) si a XII-a F (Serban Raluca), avand casi coorodnator pe doamna prof. Spatarescu Camelia.
Intregul colectiv profesoral, dar si cel al elevilor apreciaza efortul depus de catre catedra de educatie fizica si spera ca prin intermediul ajutorului primit de la acesti profesori, elevii Colegiului Economic "Virgil Madgearu" vor putea obtine atat note hotaratoare in examenul de bac, dar cat si o conditie fizica excelenta si de invidiat.
FELICITARI!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

a fost o vrajeala de "activitate"... chiar nu i-am inteles rostul...

ps - eu sunt ala cu nr. 3 pe tricou :D

Translate

Follow