sâmbătă

Post cu dedicatie

In primul rand imi cer scuze pentru cei care nu au nicio legatura cu cele ce urmeaza...
In al doilea rand vreau ca toti ametiti de la LIGA ELEVILOR- PSD GALATI sa inceteze odata pentru totdeauna cu copilariile si gesturile prostesti si infantile!!
Cei care au un dinte impotriva lui Dorin, sau impotriva mea: INCERCATI MAI COPII SA VA LASATI DE SCOS VORBE FARA ROST!!
DACA VOUA VI SE PARE CA EU SAU DORIN NU NE INDEPLINIM INDATORIRILE, ATUNCI, NOI SUNTEM CURIOSI CARE AR FI PROSTUL CARE SA NE IA LOCUL SI SA-SI DISTRUGA NERVII SI SANATATEA, SA SE CONSUME ASA PENTRU PARTID SI SA SE ZBATA INAINTE DE TOATE IN FELUL IN CARE O FACEM NOI!!
FARA NOI L.E. S-AR DUCE LA VALE, CACI DOAR EU SI DORIN STIM CAT MUNCIM SA FIE BINE, IAR ALTII IN LOCUL NOSTRU AR CEDA DIN PRIMELE ZILE!!
NOI NU FACEM ACTIUNI BUNE?! DAR ATUNCI DE CE NE VIN LA ACTIUNI TINERI DE 2 ORI MAI MULTI DECAT SUNT NECESARI CAND AVEM NUMAR IMPUS?! DE ASTA ELEVII PE CARE NOI NE BAZAM SUNT IN STARE SA INVARTA FARA OPRIRE DITAMAI STEAGUL TIMP DE 2 ORE?
NOI NU NE PRICEPEM SA ORGANIZAM ACTIUNI? DE ASTA ESTE SUCCESUL ASA MARE??
NOI NU STIM SA VA PURTAM DE GRIJA DE ASTA AM AJUNS SA FIM APROAPE 150 DE ELEVI?
NU SUNTEM NOI IN STARE SA TINEM O SEDINTA?! DE ASTA DE CATEVA LUNI NU MAI PRIMIM NICIO RECLAMATIE DE LA SUPERVIZORII CARE PARTICIPA LA ADUNARILE NOASTRE? DIN CAUZA FAPTULUI CA NOI NU SUNTEM IN STARE SA TINEM O SEDINTA NE CRESTE NUMARUL DE PARTICIPANTI VAZAND CU OCHII DE LA O SEDINTA LA ALTA. DE ASEMENI TOT DIN CAUZA INCAPACITATII SI INCOMPETENTEI NOSTRE AM AJUNS SA NE FACEM INTELESI PENTRU FIECARE.


Se spune ca MINTILE GENIALE GANDESC LA FEL!!
Eu si Dorin va promitem ca de acum altfel vor decurge lucrurile in L.E., si ne vom afirma pentru fiecare dintre vorbele scoase fata de noi.

Niciun comentariu:

Translate

Follow