marți

Reteta verii - BLONDA FIERBINTE

E vara, e soare si e foarte cald. Cum medicii ne sfatuiesc ca in aceste perioade sa consumam multa apa (De preferat calda) si sa mancam ceva usor, voi scrie o "reteta" destinata exclusiv barbatilor. Nu, nu mi-am denumit vreo reteta intr-un mod mai excentric, caci, la finalul "prepararii", blonda chiar va fi numai buna de a fi devorata ... din priviri.
MOD DE PREPARARE:
Se ia o blonda cu pielea ca puiul de gaina. Se expune de cateva ori la soare. Intai treptat in zile mai putin senine.Apoi se expune la soare mai puternic, insa cu scurte adieri de vant. Pentru rezultate mai accentuate in zona umerilor si a fetei, expuneti blonda la soare puternic tinand-o in apa. Pentru ca blonda sa fie rumenita perfect, expuneti-o intre 2 si 6 zile la soare puternic, asezonata cu foarte putin ulei de plaja cu factor de protectie redus. Pentru mentinere, se recomanda expunerea blondei la soare moderat odata la cateva zile.
Astfel, blonda va avea un bronz perfect cu tenul aproape masliniu. De asemenea, va fi in permanenta fierbinte, datorita caldurii la care a fost expusa. Pentru un efect fascinant, se recomanda asezonarea blondei cu materiale textile usoare, vaporoase, in culori deschise; atat pentru efectul de contrast, cat si pentru senzatia de fierbinteala a blondei. Deservirea se recomanda a fi facuta cu dressing de iaurt, "uns" cu limba.
Va urez POFTA BUNA!! ... Sau nu ... :)

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu esti sanatoasa=)) (Ely)

Anonim spunea...

prea mijto:))
Lavynia

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Translate

Follow