sâmbătă

Caut motor


Stiu ca suna ca un anunt la mica publicitate, insa asta e adevarul. Si asta am facut multe ore in noaptea care a trecut. Am umblat din site in site si din pagina in pagina in cautarea unei "herghelii ascunse sub o sa" (ca sa-l parafrazez pe Radu Vartolomei aka. Aliosca).
Practic nu stiu exact ce anume vreau, insa caut un motor mare, puternic si viabil, care inainte de toate sa corespunda descrierii "vitezomanul Gica". Asadar, aproape toata noaptea mi-am zgait ochii dupa un motor cu capacitatea cilindrica mai mare de 1000 cmc, la un pret rezonabil, si sa aiba si un aspect interesant. Deci, din start am ocolit marca Harley Davidson. Tot in seara asta am aflat si ca BMW nu produce motoare bune/tari. Mi-am mai imbunatatit cultura generala in ceea ce priveste tot ce tine de motoare cu cateva branduri tari, cum ar fi: Kawasaki, Honda, Suzuki si Aprilia.
Personal dintre modele care mi-au placut sunt Honda Cbr, Ducati 999 RR si sa zicem si Kawasaki ZZR 1400.
Ii rog astfel, pe cei care sunt mai pregatiti in domeniul asta decat mine, sa imi lase un comentariu cu parerea lor, sau cu idei de motoare puternice, pentru a-mi da o mana de ajutor in cautarea modelului potrivit si perfect.


_________
P.S. Multumesc Bogdan pentru ca m-ai ajutat atat de mult in cautarea unui motor, incat nici macar marca nu mi-ai zis-o, daca in ceea ce priveste "mare si puternic" m-ai lasat pe mine sa ma documentez despre capacitate si alte "stuff-uri".

3 comentarii:

Anonim spunea...

si yamaha r6 sau r10 is mijto (r6 vine de la 600cc si r10 de la 1000) sau suzuki gsx-r :)

Unknown spunea...

vrea viteza mai multa, sa alunece pe pista uda, sa simta asfaltul pe burta ... rupeti-va gatul in masini mai intai si apoi in motociclete

Anonim spunea...

Salut
Ti-ai luat motor?

Translate

Follow