marți

Nu am uitat de BloGL#3

Desi eram destul de speriata, sambata mi-am luat inima in dinti si mi-am facut drum prin Gradina. Nu spun ca am ajuns cu aproape o ora mai devreme, si am profitat de ocazie sa-mi fac si meseria de promoterita la Mond`Art; spun doar ca nu ma asteptam ca atmosfera sa fie asa de degajata. S-a discutat despre bani pe net, magazine online, experiente traite de fiecare si despre unii bloggeri. Si sa nu uit, si despre strategiile de "prostire" ale unor firme, sau mari companii bancare.
La BloGL #3 (care "s-a tinut" in Park Side) i-am cunoscut pe Cristi, Alice, Cip, Alexandru Petras, Mihai, Cornelia, Alexandra, Razvan Crangaru, EnKumber si Liz Pe Alice am retinut-o ca fiind fata care care se ocupa de prezenta, ea insasi fiind o prezenta adorabila. Despre Alexandra am aflat ca lucreaza de o saptamana la o banca (nu mai stiu exact care), insa nici pana in prezent nu am realizat de unde o cunosc, sau macar de ce am senzatia asta. Despre Alex am retinut ca este din Constanta, locuieste in Braila, dar spera sa se faca galatean, asa ca a inceput cu intalnirile bloggerilor galateni. Razvan a fost condamnat sa consume doar MD, deoarece trebuia sa fure o mireasa. Daca a reusit sau nu, nu se stie. Cristi este cel care m-a asigurat (inca odata) ca nu am de ce sa fiu tensionata si ca nu ma va manca nimeni. Din nefericire pentru el, Enkumber s-a asezat langa o proaspata. nefumatoare. Pe Cip nu l-am auzit spunand prea multe, deci nu l-am remarcat foarte tare. Surpriza a venit insa astazi, cand am realizat ca m-a remarcat el ca fiind o "chelnero-bloggerita", mai mult de atat, el spune ca ar fi trecut prin Mond`Art. (Daca a venit dupa ora 18... clar nu eram eu osaptarita.) Cornelia ne-a anuntat ca si-a regasit copacul (Sau eu cel putin asa imi amintesc). Mihai ne-a povestit cat de impresionat a fost de un grup de elevi, in perioada in care le preda informatica. La inceput, Liz parea sa fie speriata ca si mine. Acum eu nu stiu insa daca ea a platit aproape intreaga consumatie datorita faptului ca era speriata, sau daca a facut-o din alt motiv.
In rest toate bune. Nu imi pare rau ca m-am dus si abia astept BloGL #4.

5 comentarii:

Anonim spunea...

ieeeeeeeee, in sfarsit o poza cu mine :P
data viitoare il las pe cip langa tine ca sa pot fuma in voie :P

Anonim spunea...

Eu ii cunosc deja pe Cristi si Alice. Bine ca i-am revazut in pozele astea:D

Anonim spunea...

eu nu vreau sa ma fac galatean ci cosmonaut :)

Anonim spunea...

Daca voi credeti ca asta a fost atmosfera tensionata, atunci incercati sa veniti la o intalnire cu un numar mare de nebuni (Cristi stie despre ce vorbesc eu) si pe urma mai vorbim. Bine ca am apucat sa mai vad niste poze. Imi pare bine ca te-ai relaxat pana la urma. Cred ca vin si eu pe la tine macar sa vad cum e, mai ales ca acum am si o pila :D.

Liz spunea...

Apar si eu...hi hi hi... si da ai dreptate, Ame! A fost modul meu sa incerc sa domin intalnire, pentru ca eram putin speriata la inceput. Tu ai fost singura care ai ghicit.
Imi pare bine ca te-am cunoscut.

Translate

Follow