joi

Salata mea!!!


Alor mei niciodata nu le place ceea ce prepar eu in bucatarie, sau cel putin asa afirma. Motiv pentru care m-am obisnuit sa nu ii mai intreb daca vor si ei, sau daca vor sa le fac si lor. Ca oricum ei comenteaza si fara sa ii intreb eu.
Aseara mi-am facut salata de fructe. Mi-am bagat-o la frigider sa se raceasca si incepe mama. "Dar tu nu stii sa intrebi? Iarasi tai toate fructele, poate eu vroiam fructele intregi." O anunt ca mai are fructe si apoi o intreb "Vrei salata de fructe?" "Nu, deoarece eu nu mananc toate prostiile tale."Toate bune si frumoase, am mancat aseara cat am mancat si-am bagat-o iarasi la rece, in ideea ca voi manca azi, deoarece aseara mi-am facut ditamai castronul. Dimineata ma trezesc, mananc cu gandul ca dupa micul dejun ma agat de salata. Termin de mancat, dau sa-mi iau salata din frigider, si ce vad?! Mai aveam 3 felii de fructe in tot castronul!!
Deci, fac crize!! Daca niciodata nu le place ceea ce gatesc eu, de ce intodeauna ma lasa fara? Au degustat un castron intreg?!

Un comentariu:

Guest spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Translate

Follow