miercuri

Iluzii cladite pe stropi de gelozie

Oficial, sunt cu LUCI de 15 zile (dupa 11 luni in care numai EL stie cum a putut continua sa ma iubeasca/ sa tina la mine - pentru ca am fost o scorpie veritabila in ceea ce-l priveste). Acum insa trebuie sa recunosc ca imi pare rau pentru tot timpul pierdut, pentru ca alaturi de LUCI traiesc un vis frumos. Si ma intreb cum am putut sa caut sentimente in alte directii,cand el era prin preajma mea (fara sa-l vad!!). Pe el il inteleg ca are motive sa se teama de echilibrul relatiei noastre, caci m-a cunoscut si m-a iubit fara sa-mi ceara feedback intr-o perioada in care eu ma jucam cu sentimentele altora, cu sentimentele mele... Dar eu? Ce motive as avea?
Sunt geloasa pentru ca imi sta gandul mereu la el si as vrea ca si el sa nu poata sa isi mute gandurile de la mine. Sunt geloasa pentru ca nu sunt cu el mai mult timp si mi-as dori sa nu fiu nevoita sa ma incorsetez in 2-3 ore. Sunt geloasa pentru ca ... nici macar eu nu stiu precis pentru ce anume sunt geloasa... Stiu ca Elena M. mi-a definit gelozia ca fiind sentimentul celui care se stie pe sine ca inseala, dar intre timp m-am cumintit. Si daca am vreun motiv special pentru asta, motivul meu se numeste LUCI.
Azi m-am simtit mica si aiurea cand mi-a spus ca ne-am vazut aproape zilnic, ca vorbim pe net si la telefon zilnic pana cand uneori parca ni s-ar termina cuvintele. M-am simtit aiurea si am coborat tonul replicand ca "daca nu are timp/chef sa ne vedem, nu e nicio problema" (desi altceva as fi vrut sa ii spun...) Nici macar nu stiu daca a sesizat nuantele vocii mele...
Si mintea imi sta numai la el...

Un comentariu:

Anonim spunea...

That's stupid... and kinda gay :D good luck with your relationship.

Translate

Follow