miercuri

Nu am uitat



Chiar daca stiu ca ai incetat de ceva timp sa ma mai citesti, deci nu vei face asta nici azi...ar trebui sa stii ca NU AM UITAT, chiar daca m-am obisnuit!!Ar trebui sa stii ca NU AM UITAT, chiar daca am sa merg pe alte drumuri decat cele batatorite alaturi de pasii tai. NU POTI FUGI DE TRECUT, mai stii? TRECUTUL, cu bune si cu rele, E O PARTE DIN NOI, mai stii? Insa eu stiu ca amintirile comune nu mai sunt parte din tine, acum.


Si totusi nu regret nimic!! Poate doar faptul ca nu iti respecti ultima promisiune si ca ma judeci ... uneori gresit. Nu sufar, comemorez...

Un comentariu:

Anonim spunea...

eu azi te-am citit de fapt de citesc in fiecare zi:)...stii ca-mi place sa fiu sincera;))...sa nu suferi sis pt fiecare parte ranita,adu-ti aminte de ea frumos si atat punct.Totusi suferita e pentru oamenii maturi si rai,cand ei isi dau seama ca au gresit atunci sufera...apropos eu inca mai sunt teafara,nu plang nu sufar:)...vreau altceva,m-am gandit intens la urmatoarele olimpiade ce vor avea loc:)...(nus tocilara)..pupic si nu suferi..suferinta este pentru cine si-o face!

Translate

Follow