duminică

Oana Zavoranu ... in spatele blitzurilor

Cine nu a urmarit macar odata emisiunile sau revistele de scandal ca apoi sa ramana cu o parere mai mult decat proasta despre Oana Zavoranu? Sa recunoastem ca daca nu toti, macar majoritatea o vedeam pe Oana Zavoranu ca fiind o scorpie cu fite de vedeta si tot ceea ce implica asta. Ieri insa am avut ocazia sa o analizez ceva mai de aproape. Prima data am trecut pe langa ea fara sa realizez macar ca e o "vedeta". Cum eram foarte atenta sa`i povestesc unei prietene pe care n`am mai vazut`o de vreo luna si ceva cat de in love sunt de Lucian, sigurul lucru care mi-a atras atentia a fost tinuta ei. Tipa era imbracata intr-un trening alb, cu niste ghetute negre (ziceai ca sunt impletite) si o geaca neagra. Prima mea replica a fost ceva in genul "Si eu imi mai faceam probleme de stilul meu vestimentar." Duxy mi-a atras atentia despre cine e, si cum ma uitam dupa un cadou, am continuat sa caut ceva in acelasi magazin.


In realitate Oana Zavoranu mi s-a parut ca fiind o tipa ca oricare alta, fara prea multe fite in cap, si care nu e cu nimic mai speciala. Stilul ei vestimentar spunea "Deschid dulapul, cu ce ma imbrac azi? Aaaa, uite cu asta." Si garantez ca sunt multe fete care stau si probeaza juma`de ora haine doar pentru ca au senzatia ca nu vor fi considerate adevarate dive ale vestimentatiei. Sunt de parere ca e mai draguta in realitate decat in trusturile media. Insa, ceea ce m-a determinat sa-mi schimb total parerea despre persoana publica Oana Zavoranu a fost modul in care vorbea (nu n`am vorbit cu ea, caci nu sunt o disperata care sa fie innebunita cum vede o persoana publica, insa s-a nimerit sa ascult o portiune din discutia ei cu una dintre vanzatoarele din magazin. Simplu, calm, fara fite , chiar cu un acces de de politete as putea sa spun.


Bravo ei ca poate fi atat de naturala, fara accese de superficialitate in contactul cu ceilalti oameni.

Poza din surse Monitorul Express

Un comentariu:

Anonim spunea...

You are so wrong! A deschis gura cat ai stat tu acolo? Asta nu imi schimba parerea despre ea. Atata timp cat imaginea pe care ea si-o promoveaza la TV e alta, atunci e vina ei daca ea crede ca asa va fi faimoasa.

Translate

Follow