sâmbătă

Sport.ro sau de la cel mai bun la cel mai prost promo

Nu am nimic de comentat la primul spot publicitar, cel in care apare si Laura Cosoi in calitate de Bad Girl (or Wife - in functie de interpretarea fiecaruia). Mai mult de atat, pot afirma ca e genial si merita toata critica pozitiva.

Dar bine fratilor, de aici si pana la afirmatii indirecte ca barbatii atat de iubitori de sport.ro, au parte de niste neveste asa disperate?! Dumnezeule, sunt de parere ca acest spot publicitar reprezinta o insulta la adresa femeilor, tuturor femeilor.Pe o scala a valorilor de la 1 la 10 , nota 1 este prea mare pentru o astfel de promovare. Se foloseste imaginea unei femei care "duce lipsa" ok, nimic de zis, sa zicem. Dar aceasi femeie care "duce lipsa" e "mama" si este pusa intr-o lumina proasta prin lipsa de veridicitate a frazelor exprimate.



Unde mai pui ca grila de programe de sarbatori a postului sport.ro implica wrestling si se promoveaza pe Tv printr-un spot publicitar incriminator al sarbatorilor de Craciun si de iarna?
Intr-o lume a barbatilor, in care exista si femei, sport.ro (care se vrea a fi post TV) asociaza imaginea acestora cu simple obiecte, folosite ca jucarii sexuale.
DACA AS FI LUCRAT LA CNA I-AS FI AMENDAT PENTRU MESAJE DISCRIMATORII IN FUNCTIE DE SEXE!!

6 comentarii:

Unknown spunea...

doamne...este o porcarie de reclama:|...aia kre au facut-o ar cam trebui sa se maturizeze my opinion:|

Anonim spunea...

bai tu esti nebuna :))
sport.ro rullz :>
va trateaza asa cum trebuie :))
wrestlingul e un sport frumos (luptele greco-romane din antichitate in varianta moderna), e urmarit chiar si de femei ;)
ti-am raspuns la leapsa

Ame Libre spunea...

lasati`ne!!
sunt sarbautorile si ar trebui sa fie tratate ca atare...
iar reclamele au mesaje incriminatorii si au subinteles cu continut violent si discriminator...

Anonim spunea...

Prima reclama e misto, a doua e exagerata. Daca ti se par exagerate reclamele astea, uita-te la spoturile care se dau in pauza la Superbowl. Mai ales pe cele cu berea Budweiser. Si pe urma sa judeci spoturile astea.

Ame Libre spunea...

@mihai Un link de trimitere ceva catre acele promo despre care ai amintit?

De asemeni de primul spot nu zic nimic, adica wow, e tare, si interesant gandit, pentru ca traim intr-o lume nebuna in care nebunii gasesc motive nebunesti pentru divorturi, indiferent ca e vorba de voi, barbatii, sau de noi, femeile
insa...pana la a le face pe femei (indirect) disperate...

Sorin spunea...

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa te gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

Translate

Follow