duminică

Inca un rasarit...

O revezi dupa cateva zile. Vrei sa o strangi in brate, insa din greseala o gadili. Ea rade, cu ochii blanzi. O privesti si o imbratisezi. Si razi alaturi de ea. O adori cand zambeste. Razi pentru ca o iubesti. De mai bine de un an, ANDRA este cea care iti tine sufletul, inima si mintea ocupate.
Te strange in brate si o saruti protector pe frunte. Te joci in parul ei, adunandu-i o bucla de pe fata senina. Se intinde ca un copil dupa un sarut, se alinta ca un copil inaltandu-se pe varfuri. O saruti, si parca redescoperi iubirea si inocenta ca la inceput. Prelungesti acel sarut si ti-ai dori sa tina o vesnicie. Doamne, cat de mult o iubesti!!
Se cuibareste la pieptul tau si, cu privirea plina de caldura si iubire, mintea ii fuge departe. Dar, undeva in gand va reintalniti, caci acum sunteti o singura inima, un singur suflet, o singura minte in trupuri diferite. Ii impreunezi palmele ca pentru rugaiune si apoi i-le ascunzi in ale tale si o strangi la piept. Nu poti sa iti imaginezi viata fara ea. Zambesti, pentru ca o stii mereu aici, nu e doar in mintea ta. Noptile, cand nu e langa tine, ai vrea sa o scoti din vis si sa o strangi in brate. Mereu cand e plecata undeva, stai cu grija, caci nu ai rezista sa stii ca nu e in regula. Iti amintesti clipele in care era in spital, in timpul operatiei, cand ai fi vrut sa fii langa ea, dar nu puteai decat sufleteste. Tresari si, o privesti cat de dulce e stand cu palmele intre ale tale si ochii inchisi.
A adormit. Zambeste in somn si, toata fata ii este luminata ca cea a unui inger. Pesemne se gandeste la tine. Stii ca se gandeste la tine, caci nu e nevoie sa ti-o spuna. Stii ca te iubeste si, totusi are grija sa iti aminteasca asta de fiecare data. O depui usor pe perna si, inca o vreme o tii strans la piept. Si ii soptesti usor la ureche
"Si eu te iubesc Andra!! Esti si vei fi puiul meu pentru totdeauna."

Niciun comentariu:

Translate

Follow