joi

Ce sentiment te incearca atunci cand stii ca esti apreciat?!


Iti place foarte mult ceva... Te implici, iti dedici o mare parte din timp acestei pasiuni. Doar tu stii cate nopti nedormite au trecut. Uneori, ai senzatia ca iubesti asta mai mult decat tii la ceilalti, mai mult decat te iubesti pe tine. Suferi cumplit atunci cand ceilalti cred ca asta ar fi o pierdere inutila de vreme... Crezi ca nimeni nu stie ca existi, nimeni nu te cunoaste. Ajungi sa crezi ca chiar nu va sti nimeni de ceea ce tie iti place.
Insa, intr-un moment oarecare al vietii tale infime, cineva iti spune ca dintr-o intamplare ca existi, ca cineva stie de tine, ca a citit tot ceea ce ai scris tu. Ba mai mult, ca ai si talent, ca toate noptile pierdute reprezinta intr-un final ceva, nu sunt doar o trecere fara rost a timpului... Nu iti vine sa crezi. Ochii iti sclipesc ca unui copil in preajma primului brad de craciun. Intrebi cu mirare in glas daca e chiar real. Simti cum iti creste sufletul, si parca ai vrea sa sorbi fiecare cuvant, insa preferi sa il asculti sa iti rasune pana in strafundul mintii. Da, da, existi, esti cineva, nu esti un geniu nebun care va sta o viata in penumbra altora. E cel mai frumos sentiment dupa magia iubirii...

___________
Aceasta stare de spirit i-o datorez in totalitate d.rei Musca, care a reusit sa imi ridice moralul mai mult decat oricine altcineva si mi-a pus increderea de sine pe picioare, acolo unde ii era de fapt locul. Multumesc!!

Niciun comentariu:

Translate

Follow