duminică

S-au cunoscut in autobuz...

S-au intalnit in autobuz. La o frana brusca, el a cazut in bratele ei. Si-a cerut scuze, si apoi a rugat-o sa se ridice de pe scaun. Ea a zambit si s-a conformat. S-a asezat el, si apoi a tras-o in bratele lui. Vazand ca se inroseste i-a soptit la ureche ca este cea mai dulce femeie pe care a vazut-o vreodata cu bujori. Cand ea a coborat, el a condus-o pana acasa, tinandu-se de mana in tacere, iar apoi s-a intors 3 statii inapoi. Desi uitase sa o intrebe cum o cheama. stia ca invata la Pedagogic, caci o vazuse in mai multe zile urcand in autobuz din acea statie. A doua zi, a asteptat-o in fata liceului cu un trandafir. Ceva l-a atras la ea. Mereu, ochii ei verzi il priveau timizi, dar plini de admiratie printre suvitele satene si vizionare.
De atunci el venea la liceu la ea mai mereu. Uneori, faceau schimb de locuri, iar ea il surpindea de fiecare data in mod placut, cand venea " sa il ia" ea pe el de la liceu. Weekendurile si cateva ore aproape in fiecare zi stateau impreuna. Se plimbau prin oras, pe faleza. Uneori cand el avea bani, ieseau la un suc. Relatia lor consta in a colinda impreuna strazi launtrice ale orasului. Se plimbau tacuti, doar tinandu-se strans de mana. De ei nu stia mai nimeni, cu exceptia unor colegi de ai lor si sorioarei ei. El mereu ii facea surprize, ii placea sa o vada razand.
Intr-o zi ploioasa de primavara, el veni sa isi astepte iubita ca de obicei. Ii prinse ploaia. El o conduse acasa, iar ea il invita sa urce pana ce ploaia avea sa se opreasca. Era singura acasa, parintii sai impreuna cu sora mai mica erau plecati din localitatea si nu urmau sa revina prea curand. El a acceptat. O ciocolata calda si vremea de afara i-a apropiat. La inceput, timizi, si apoi din ce in ce mai mult. Un sentiment nou punea stapanire pe ei. Atractia fizica crestea, prindea proportii intr-un contur tandru. Ceea ce fusese multa vreme doar un impuls, devenea incet o stapanire.Degetul lui, trasa incet formele trupului ei, zabovind mai mult pe sanii ei; iar ea, ii saruta ritmic sfarcul urechii. Repede, blugii uzi cazusera, la fel si camasa ei, urmata de tricoul lui. el, scapa un strop din ciocolata de mult racita pe ea, gasind astfel motiv sa ii sarute sanii. Oarecum timid si neindemanatic, ii scoase clepsa din cap, lasand sa lunece pe perna parul in falduri de straluciri mate. Acum nimic nu mai statea intre ei, poate doar emotia. Atractia dintre ei era de nestapanit. Amandoi tremurau si se intrebau ce va fi daca nu va iesi bine.
Nimic nu mai era intre ei, nici macar aerul. Incet, el o lua o in brate si o patrunse. Mai intai ii masa limba intre buzele sale, si apoi se contopisera in acelasi trup. Impreuna formau acum trupul Androginului, trup ce ar fi prut de piatra pentru cateva clipe. Repede insa, prinsese viata, iar cei doi se completau ritmic unul pe celalalt. Amandoi traiau fiecare miscare pana in ultimul nervur. Acum, pe un pat acoperit de matase 2 trupuri tinere se infruptau unul din celalalt, vibrau in acelasi ritm. Sub el, sanii fetei se frangeau fermi si zvacneau de iubire. Afara, ploaia se oprise si chiar rasarisera si cateva stele, iar ei adormisera imbratisati.
De atunci, in fiecare zi se intalneau la el. Se iubeau cu adevarat. Iubirea lor era pura, se daruisera unul celuilalt "trup si suflet". Au tinut-o asa inca 3 luni. Dupa acele luni, s-au despartit dintr-o prostie. Inca se iubeau, dar s-au certat si nu au rezistat tensiunii. S-au despartit la prima lor cearta. Despartirea i-a schimbat pe amandoi. Ea incerca sa se ascunda sub o masca de fata usoara, carei a nu-i pasa, ca si cum tot ceea ce trecuse era doar o incercare,un hobby de care s-a plictisit, iar noptile plangea pe infundate cu poza lui sub perna, caci nimeni nu ii cunostea iubirea sa se poata destainui cuiva. El, se lasase de scoala, cu 2 luni inainte de bac si a intrat intr-o gasca rau famata. In ziua in care se incepea examenul de bac, el fugea din tara ca era urmarit general ptr tentativa de omor. Nu apucase sa isi ia cu el decat pasaportul fals, bani si poza cu ea.
Ei inca se iubeau, si dupa aceea despartire, au ramas o viata intreaga cu regretul... "Daca as fi lasat de la mine,ce ar fi fost...? Daca eram impreuna nu ajungeam asa..."

___________
Textul NU face referire la mine. E pur fictiv!!

Niciun comentariu:

Translate

Follow